DIRECTIECHAUFFEUR

Directiechauffeur regio nijmegen

Werkt u op aan projecten door heel Nederland en moet u tijdelijk naar een nijmegen reizen? Op weg naar uw klanten neemt de directiechauffeur het stuur van u over. U kunt eenvoudig kosten besparen door met een directiechauffeur op pad te gaan in uw eigen auto. U heeft dan uw handen en hoofd vrij om u te richten op uw eigen werkzaamheden. Comfortabel reizen en tegelijkertijd geld besparen kan met een directiechauffeur van Car Class Chauffeursdiensten.

Voordelen van een directiechauffeur op afroep in nijmegen

   • ✓ Bij ziekte of afwezigheid van uw huidige chauffeur komt u toch op uw bestemming.
   • ✓ Door gebruik te maken van een directiechauffeur kunt u gerust een drankje nuttigen tijdens een zakendiner of een bedrijfsuitje.
   • ✓ U kunt voortaan doorwerken in de auto en bespaart op die manier veel geld.
   • ✓ Het grootste voordeel van een directiechauffeur is dat u door kunt werken terwijl u reist.
Directiechauffeur

Stappenplan aanvraag directiechauffeur

=

Stap 1: Intake en selectie chauffeur.

Samen met een accountmanager van Car Class maakt u een inventarisatie van alle wensen en eisen voor uw eigen directiechauffeur. Met deze gegevens stelt de accountmanager een lijst kandidaten samen, waar u de meest geschikte directiechauffeur uit kunt kiezen.

=

Stap 2: Proefperiode en chaufferen.

De directiechauffeur gaat voor u rijden op de afgesproken dagen. Na een proefperiode, kunt u ieder gewenst moment gebruik maken van uw eigen chauffeur.

R

Stap 3: Feedback en evaluatie.

In overleg met uw accountmanager zullen de verdiensten van uw directiechauffeur worden geëvalueerd, zodat wij onze dienstverlening verder kunnen optimaliseren.

Neem contact met ons op voor meer informatie over een directiechauffeur

Het standaardtarief voor een directiechauffeur is €43,10 per uur excl. BTW. U kunt direct online een offerte aanvragen voor een rit met directiechauffeur vanuit nijmegen. Wij maken vrijblijvend een kostenindicatie op basis van de door u verstrekte ritgegevens! U kunt bellen met 088-CHAUFFEUR (088-2428333) om direct een directiechauffeur te regelen in nijmegen

OFFERTE AANVRAGEN