PRIVECHAUFFEUR

Een privechauffeur in regio nijmegen?

Wilt u afspraken kunnen voorbereiden terwijl u onderweg bent? De service van een privechauffeur wordt steeds meer gebruikt binnen het bedrijfsleven! Representatief en comfortabel reizen vanuit Nijmegen en tegelijkertijd geld besparen kan met een privechauffeur van Car Class Chauffeursdiensten.

Voordelen van een privechauffeur

   • ✓ De chauffeur zal u voor de deur afzetten, waardoor u niet naar een parkeerplaats hoeft te zoeken.
   • ✓ De tijd die u vroeger achter het stuur -al dan niet in files- doorbracht, kunt u nu nuttig besteden. U komt dus goed voorbereid en uitgerust aan op uw afspraken.
   • ✓ Als u in de avond een bedrijfsevenement of een zakendiner hebt en een drankje wilt nuttigen, staat een privechauffeur van Car Class tot uw beschikking.
   • ✓ Ook als u een belangrijke klant van Schiphol haalt, kunt u een gesprek voeren, terwijl uw chauffeur u veilig naar nijmegen brengt.
Privechauffeur nijmegen

Ons voordelige tarief voor een privechauffeur

Door het gebruik van uw eigen auto met een privechauffeur kan het tarief voor onze diensten laag gehouden worden. Het gehanteerde tarief zult u daarom nergens anders aantreffen! Voor uw eerste rit bieden wij u een prive chauffeur aan voor slechts € 17,50 per uur inclusief verzekering (excl. BTW). Het tarief voor een privechauffeur na uw eerste rit is € 29,35 per uur excl. BTW.

Boek online uw eigen privechauffeur in nijmegen

U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week het hele jaar door bereiken op 088-CHAUFFEUR (088-2428333). U kunt direct een privechauffeur reserveren via ons online reserveringsformulier. Vraag hier direct online een offerte aan en wij maken vrijblijvend een indicatie van de kosten voor een privechauffeur.

OFFERTE AANVRAGEN