STUDENTCHAUFFEUR

Studentchauffeur op afroep in nijmegen

Wilt u ook onderweg efficient kunnen werken? Op weg naar uw klanten neemt de studentchauffeur het stuur van u over. U kunt zich in die tijd in alle rust voorbereiden op uw afspraken. Het vervoer met een eigen chauffeur is daarbij vaak veel goedkoper dan de meeste mensen denken en dat is niet het enige!

Studentchauffeur op afroep:

   • ✓ In de wachttijd kan de chauffeur bijvoorbeeld uw auto wassen of een boodschap doen.
   • ✓ U betaalt voor een studentchauffeur in nijmegen in principe geen voorrijkosten.
   • ✓ Tijdens de reis van of naar nijmegen kunt u ongestoord doorwerken.
   • ✓ Als u bijvoorbeeld een diner of een feestelijke aangelegenheid hebt in nijmegen kan een chauffeur uitkomst bieden als u een drankje wilt nuttigen.
Studentchauffeur nijmegen

Tarief van een studentchauffeur

Door het gebruik van uw eigen auto met een studentchauffeur kan het tarief voor onze diensten laag gehouden worden. Het gehanteerde tarief zult u daarom nergens anders aantreffen! Nog nooit gebruik gemaakt van een student chauffeur? Car Class hanteert bij uw eerste rit een tarief van € 17,50 per uur (incl. verzekering, excl. BTW).

Neem contact met ons op voor meer informatie

U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week het hele jaar door bereiken op 088-CHAUFFEUR (088-2428333). Met ons online reserveringssysteem kunt u direct een chauffeur in Nijmegen reserveren. Wij maken voor u gratis een kostenindicatie voor een rit met chauffeur. Vul het offerte aanvraagformulier in en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie!

OFFERTE AANVRAGEN